100%

De online CooL academie

De CooL academie bestaat uit 16 online lessen ter voorbereiding op de groepsbijeenkomsten van het CooL programma. In de les staat alle informatie over het onderwerp overzichtelijk bij elkaar. Een les kan bestaan uit video’s, e-books, testjes, etc.

Online Academie voor CooL Coaches

De deelnemer bereidt deze les voor zodat jij tijdens je bijeenkomst de ruimte hebt om de groep te trainen. Per les is er ook een lesplan voor de coach, zowel voor een live als een digitale bijeenkomst.

De lessen vormen een integraal onderdeel van jouw groepsbijeenkomst en er wordt dan ook van de deelnemer verwacht dat hij de les voorbereid. Hierdoor is een deelnemer tussentijds meer betrokken bij zijn traject en dit vergroot de kans dat hij succesvol zijn leefstijl gedrag aanpast.

De inhoud van de online lessen is afhankelijk van het thema. Sommige lessen beginnen met 1 of meerdere video’s met de theorie die bij de les hoort, soms staan er ook e-books in, testen, youtube video’s en leestips.

Bij elke les hoort een portfolioblad voor de deelnemers en een lesplan voor jou als coach + lesmateriaal als dat bij de les hoort. Elke les is dus al voor je voorbereid, en dit levert jou als coach veel tijdswinst op.

cool academie

Wat levert deelname aan Mijn Leefstijl op Recept je op?

Tijdwinst in de voorbereiding: er staan 16 toffe lessen klaar voor de deelnemers, inclusief een uitgewerkt portfolioblad, in hun eigen leeromgeving. Je hoeft niet meer zelf uren te investeren in het maken van een interessant, professioneel en kwalitatief goed CooL programma.

Het enige dat jij hoeft te doen is de deelnemer een mail te sturen met de datum van de groepsbijeenkomst en welke les ze mogen gaan voorbereiden. 

Alles wat je nodig hebt staat klaar voor jou en je deelnemer in de professioneel en strak vormgegeven leeromgeving.

Uiteraard bepaal je zelf hoe je les er uiteindelijk uitziet. Jij bent de professional die inspeelt op wat er in de groep leeft. Maar het geeft veel rust en ruimte als je weet dat de basis goed staat. Zodat jij de vrijheid hebt om je coaching op maat te doen, ook tijdens de groepsbijeenkomsten. Je kunt ook zelf bepalen in welke volgorde je de lessen wilt geven. De lessen staan open, jij bepaalt zelf de volgorde.

Tijdwinst tijdens de lessen: de theorie is al behandeld in de online les.

Tijdens de les benoem je de belangrijkste zaken nog een keer en beantwoord je de vragen van deelnemers. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier in wilt steken. Aan de ene kant is herhaling belangrijk, aan de andere kant kun je de tijd ook besteden aan wat er in de groep leeft, groepscoaching, oefeningen doen, ervaringen uitwisselen, etc.

Als CooL coach bepaal je altijd zelf hoe jouw les er uit ziet, afgestemd op de behoefte van jouw groep. 

Doordat de inhoud van een les al online behandeld is, heb je meer vrijheid om in te gaan op wat er in de groep leeft.

Alle belangrijke informatie staat in de academie, je hoeft geen printjes meer te maken voor je deelnemers of documenten na te sturen als ze niet bij de bijeenkomst zijn geweest.

Deelnemers kunnen zelf de  portfoliobladen downloaden en invullen, printen of de opdrachten en antwoorden overnemen in hun eigen CooL boekje (die ze zelf aanschaffen).

De verantwoordelijk ligt bij de deelnemer, precies zoals we het graag zien bij leefstijlcoaching.

Dit scheelt jou veel voorbereidingstijd en geld voor de printjes, maar ook tijd achteraf.

Wat ook fijn is dat elke groep zijn eigen pagina heeft waar jij als coach al je informatie over bijvoorbeeld de groepsplanning kwijt kunt. Zo heeft de deelnemer alle informatie op 1 plek.

Zowel de deelnemer als jij als coach heeft alle informatie die hij nodig heeft online in 1 mooie professionele omgeving.

Als coach krijg je toegang tot de online CooL academie voor deelnemers en een leeromgeving voor coaches. 

Je krijgt bij elke les een lesplan met werkvormen en indien van toepassing de benodigde digitale documenten.

Het maakt niet uit of je de bijeenkomst live geeft of online doet. Het lesplan geeft per werkvorm aan hoe je het aanpakt. 

Natuurlijk ben je altijd vrij om zelf een werkvorm te verzinnen voor jouw groep.

Als bonus krijgen jouw deelnemers om de vrijdag de CooLe inspiratiemail. Het onderwerp is steeds weer anders: van een huiswerkopdracht tot een recept, van een kort filmpje over 1 van de CooL thema’s tot een audiobestand of motivatiequote. Alles om de deelnemer er aan te herinneren dat hij bezig is met het veranderen van zijn leefstijl.

Fijn voor de deelnemer en voor jou als coach. Zo geef je jouw deelnemer extra aandacht, zonder dat het jou tijd kost. 

Maar deze CooL Academie is meer:

Wat is de investering?

Je betaalt per deelnemer eenmalig een vast bedrag. De deelnemer krijgt hiervoor 2 jaar toegang tot de CooL academie en ontvangt de tweewekelijkse CooLe inspiratiemail. Als coach heb je toegang tot 16 lesplannen (voor zowel live als online bijeenkomsten) en alle lesmaterialen die je nodig hebt.

Start

30 Per deelnemer
  • Bij 0 tot 50 nieuwe deelnemers per jaar ​

Basis

27,50 Per deelnemer
  • Bij 50 tot 100 nieuwe deelnemers per jaar​

Groot

25 Per deelnemer
  • Bij > 100 nieuwe deelnemers in per jaar​

Wil jij ook professioneler werken, minder tijd kwijt zijn en meer betrokken CooL deelnemers?

Neem dan zeker contact met me op, via ZOOM geef ik je graag een digitale rondleiding door de online CooL academie.