Werk met mij
Business mentor |
Workshops | Bijscholingen
voor leefstijlcoaches

Als coach wil je je natuurlijk graag blijven ontwikkelen in jouw vakgebied en in jouw ondernemerschap. Ondernemen is een vak apart, en het goede nieuws is dat je het kunt leren. Wil jij meer impact maken én meer omzet? Ik heb beperkt plek als business mentor voor een aantal ondernemende leefstijlcoaches. En met ondernemend bedoel ik dat jij snapt dat ondernemen meer is dan alleen je inschrijven bij de KvK.

Wil jij deze zomer nou eindelijk eens echt AAN je bedrijf werken? Heb je in je hoofd al een hele lijst van dingen die je ergens deze zomer wilt gaan doen, maar weet je van voorgaande jaren al dat daar vaak niets van terecht komt? Voor veel (leefstijl)coaches is de zomerperiode een rustige periode omdat klanten met vakantie zijn en (GLI) groepen vaak stil liggen. Een ideale tijd dus om eindelijk eens klussen op te pakken waarvan je weet dat die je bedrijf verder brengen. Maar als het dan zomer is merk je vaak dat je op je werkdagen maar half zo productief bent als je zou willen, en op je vakantie(dagen) ook nog half met je werk bezig bent. Nog even een mailtje hier, een berichtje op social media daar.. en zo ontspan je niet echt, én is het voor je weet weer september en heb je weer niet aan je echt belangrijke projecten gewerkt. 

Herkenbaar voor jou? Doe dan mee aan de Maximale Impact Summerschool! Vanaf 1 juli gaan de deuren op en krijg jij toegang tot een plan waardoor je deze zomer wel gefocust AAN je bedrijf werkt én tijdens je vakantie echt vrij bent. Je vindt hier meer informatie. Tot 1 juli voor de belachelijk lage prijs van € 27, daarna verloopt de Early Bird korting en is je investering € 47,-.

Deze trainingen heb ik voor leefstijlcoaches gemaakt

De trainingen kun je aanschaffen op de website van het Leefstijlcollectief. Het platform waarop ik samenwerk met andere coaches om kennis te delen. Neem gerust een kijkje! De handleiding voor de supermarktsafari koop je wel op deze pagina.