Baas over eigen snaaigedrag

Voor iedereen die controle wil over zijn snaaigedrag

Herken je dit?

 

Of je schaamt je zo dat je op een feestje juist niks eet, en daarna thuis helemaal los gaat. Je hongert jezelf overdag uit om het maar te compenseren.

Of juist stiekem zodra je alleen thuis bent als een gek die zak chips leegeten én verstoppen in de prullenbak.

En altijd alles maar weg te lachen maar ondertussen zwaar balen. 

Hoe zou het zijn als je...

Je gevoelens herkent als je wilt snaaien of snacken en weet hoe je hier mee om kunt gaan. Je bewuste keuzes maakt en een regelmatig eetpatroon zonder allerlei uitspattingen hebt. 

En komt dat snaai- of snack-stemmetje toch op een onverwacht moment in je naar boven? Dan weet je hoe je deze de kop in kunt drukken. En het allerbelangrijkste: je kiest voor de dingen die jij echt belangrijk vindt!

Wat kon ik doen om me weer fit te voelen en mijn 'oude' zelf weer te zijn

Ik heb jarenlang als eindredacteur en communicatieadviseur in de gezondheidszorg gewerkt. Tot ik in 2016 overspannen thuis kwam te zitten. Ik ervaarde aan den lijve hoe een drukke baan in een ziekenhuis, in combinatie met jonge kinderen voor veel stress kan zorgen. Ik was continu aan het rennen en vliegen, had slaaptekort, maakte ongezonde keuzes en sportte veel minder dan normaal. Dit zette mij aan het denken: wat moet ik doen om me weer fit te voelen en weer mijn ‘oude zelf’ te zijn? 

Deze ervaring inspireerde mij dusdanig dat ik mij in 2018 heb laten omscholen tot leefstijlcoach. Sindsdien zet ik mij voor de gezondheid van anderen. Tijdens mijn coachtrajecten merkte ik dat het vaak gebeurt dat iemand eigenlijk best gezond leeft, alleen op sommige momenten teveel snaait of snackt, waarvoor het niet lukt om af te vallen. 

Om deze mensen nóg beter te begeleiden heb ik vier extra opleidingen gevolgd, zodat ik ook jouw in de training ‘Baas over eigen snaaigedrag’ kan helpen om baas te worden over jouw eigen snaaigedrag. 

Neem zelf het heft in handen en word de baas over jouw eigen snaaigedrag!

Voor wie is deze training

Voor iedereen die het zat is om zichzelf niet in de hand te hebben en die er klaar mee is dat het afvallen niet lukt. En dit alles ondanks dat je zo je best doet. Dit programma is voor jou als je voelt dat dit het moment is nu echt om te leren gaan met je snaai- en snackgedrag en wilt werken aan een regelmatig eetpatroon. Je wil bewuste keuzes maken en je weer fit en lekker in je lijf voelen.

Ik heb deze training speciaal samengesteld voor snaaiers zoals jij die

Hoe zou het zijn als je...

Baas over eigen snaaigedrag

Dit is de enige online cursus in Nederland waarbij je leert inzien waarom je bepaald gedrag blijft herhalen, handvatten krijgt hoe je daar verandering in aanbrengt en hiermee jouw snaaigedrag onder controle krijgt.

Dus wacht niet langer tot je wéér aangekomen bent, of moedeloos, en zet vandaag de eerste stap en start met de eerste les!

Over Eva

Ik ben Eva Cornet, ik woon in Haarlem met mijn man, twee jongens en twee Griekse adoptiehonden. Ik loop graag hard, doe aan crossfit, mountainbiken en af en toe zwemmen en schaatsen. Ik eet gezond en slaap goed. Ik voel me fit en dat gun ik iedereen! 

Daarom is het mijn missie om bij te dragen aan gezondere Nederlanders. 

Dit zeggen anderen over de training van Eva

Heb je een vraag? Laat het me weten

Contact

Ben jij klaar om grip over je eigen snaaigedrag te krijgen?

Gratis proefles

Moet een pak koekjes altijd leeg? Loop je vaak naar de koelkast of voorraadkast? Baal je ervan dat je geen controle lijkt te hebben over jouw snaaigedrag? Ben je de hele dag goed bezig maar saboteer je jezelf bijvoorbeeld ‘s avonds keer op keer? In deze online training leert leefstijlcoach Eva hoe je kunt stoppen met dit gedrag.

Nieuwsgierig naar het online programma waarin jij de baas wordt over jouw eigen snaaigedrag? Maak nu een gratis account aan en volg de proefles.

Neem zelf het heft in handen en word de baas over jouw eigen snaaigedrag!​

© Mijn Leefstijl Op Recept | Alle rechten voorbehouden