In de demo-video van de Mijn Leefstijl Academie geef ik je een inkijkje in hoe mijn online leeromgeving eruit ziet en wat de voordelen zijn van werken met Mijn Academie. Heb je de demo nog niet gezien? Je kunt hem hier alsnog bekijken. Heb je de video al bekeken en heb je een vraag over werken met de Mijn Leefstijl Academie? Scroll dan snel door naar beneden.

Op deze pagina lees je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Vragen over de investering

Wat is het tarief?
De investering per deelnemer is € 39,- exclusief BTW. Dit betaal je eenmalig. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan het gebruik van de Mijn Leefstijl Academie voor jou als coach. Je hoeft geen instapfee of licentiekosten te betalen. Om toegang te krijgen als coach moet je minimaal 1 groep aanmelden van minimaal 7 deelnemers. Er is geen verplichting om meer groepen aan te melden. Wel zal ik je zeker aanraden om meer dan 1 GLI groep per jaar te starten. De GLI kan anders echt niet uit. In dit blog lees daar meer over: https://mijnleefstijloprecept.nl/blogs/ja-maar-cool-kan-niet-uit-feit-of-fabel/

Wanneer krijg ik de factuur?
Je ontvangt ongeveer 6 weken na je 1e groepsbijeenkomst een factuur voor het aantal deelnemers in de groep. Zijn er in de tussentijd mensen afgehaakt? Dan is dat mijn risico. Je krijgt een factuur voor het aantal mensen na 6 weken. Haken deelnemers na het betalen van de factuur af? Dan is dat jouw risico. Worden er na het betalen van de factuur nieuwe deelnemers toegevoegd aan een groep, dan krijg je daar uiteraard nog een factuur van.

Kan ik ook korting krijgen?
Korting is mogelijk in 2 gevallen:
1. Als je groepen deelnemers wilt toevoegen die al langere tijd in de GLI zitten, betaal je minder per deelnemer. Natuurlijk krijgt de deelnemer wel drie jaar lang toegang tot alle content, 53 e-mails, etc.
2. Als jouw bedrijf echt heel veel GLI groepen per jaar start, denk dan aan 500+ nieuwe deelnemers per jaar.
Neem in beide gevallen contact met me op, dan maak ik een offerte op maat.

Gaat het tarief jaarlijks omhoog?
Ja, ik indexeer het tarief jaarlijks en bereken dit ook door per 1 januari. Wel kan het zijn dat coaches die al veel langer met mijn Academie een lager tarief betalen dan nu op de website staat. Dit komt omdat zij met mij en mijn Academie zijn meegegroeid, verschillende kinderziektes met me hebben overleefd, etc.