Veelgestelde vragen

Algemeen

Als je CooL coach bent, kun je op de website de demo bekijken van hoe de CooL Academie werkt. Wanneer je interesse hebt, plannen we een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek kun jij je aanmelden als coach. 

Zeker, er zijn meerdere coaches die ook de lopende groepen alsnog hebben aangemeld voor de CooL Academie. 

Voor groepen die al gestart zijn, geldt een apart tarief. 

Ik begeleid graag ambitieuze leefstijlcoaches die verder willen groeien in hun impact en omzet.  Je kunt me altijd een mailtje sturen om te vragen of ik plek heb. Mijn uurtarief is € 90 per uur, incl. BTW 

Coaching kan online via ZOOM, wandelend of in mijn praktijk in Enschede.

 

Online Academie

In de CooL Academie staan 22 lessen voor je klaar. De inhoud is niet precies hetzelfde als het originele programma. Dat is ook niet de bedoeling geweest van de interventie eigenaren: CooL is een open interventie wat betekent dat het doorontwikkeld mag worden. Het is juist de bedoeling dat coaches het programma aan passen door ervaring en aan hun groepen. 

Er zijn meer lessen dan bijeenkomsten om jou als coach de mogelijkheid te geven de inhoud van het traject af te stemmen op de behoeftes van de groep en de individuele deelnemers. 

De titels van de lessen zijn grotendeels hetzelfde als de titels van de oorspronkelijke groepsbijeenkomsten. De inhoud is niet altijd hetzelfde.

Alle lessen staan open voor de deelnemers. De deelnemers bereiden de les voor die je als coach opgeeft als huiswerk.

Na aanmelding heeft een deelnemer drie jaar toegang tot de online leeromgeving. Indien een deelnemer tussentijds stopt, beslis jij als coach of hij wel toegang houdt tot de Academie. 

Je kunt zelf deelnemers toevoegen en verwijderen. Als je een deelnemer verwijdert, stopt ook de 2-wekelijkse inspiratiemail.

Je kunt op elk apparaat met internettoegang inloggen in de online omgeving. De academie werkt dus ook op een smartphone of tablet. Er is een eigen app die via de Apple Store of Google Play store te downloaden is.  

Voor het digitaal invullen van de portfoliobladen is wel een computer of laptop nodig. Maar de opdrachten in een schriftje maken is natuurlijk ook een goed alternatief. 

De Academie is niet ingewikkeld. Als iemand een e-mailadres heeft en een gebruikersnaam en wachtwoord kan invullen op een website, dan kom je al een heel eind.

Het online programma begint met een uitlegvideo hoe de Academie werkt.

De online academie kan zowel via de website als via de eigen app bekeken worden. 

Een deelnemer hoeft dus niet heel digitaal vaardig te zijn.