inzicht mindfulness

Training Mindfulness

8 weekse online training

Geniet van je leven en kom weer dichter bij jezelf

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als?

Je kan genieten van je leven en weer dichtbij jezelf kan komen…
Je alleen stress ervaart op momenten dat je er goed gebruik van kan maken om te presteren en dat je na zo’n moment kan ontspannen in lijf en hoofd…

Je zelf controle hebt over je eigen gedachten waardoor je rust ervaart in je hoofd…

Je de emoties die je ervaart kunt herkennen en mag voelen en je weet een goede manier om ze te uiten en te verwerken…

Je kan dingen die gebeurd zijn accepteren en loslaten. Dat geeft ruimte om in het hier en nu te leven…

Je dankbaar bent voor wie je bent en beseft dat JIJ keuzes kan maken om je leven te leven zoals jij dat wilt…

Dit klinkt heerlijk, toch?

Jij kunt dit ook leren

tablet mindfulness training

Training Mindfulness

In deze acht wekelijkse online training leer ik je de grondbeginselen van mindfulness. Je kunt meditaties beluisteren, je krijgt hele uiteenlopende oefeningen aangeboden en je krijgt uitleg over onder andere stress en ontspanning, wat je ademhaling met mindfulness te maken heeft, het gaat over emoties en accepteren en loslaten.

carolien mindfulness

Ik ben Carolien

Rond 2013-2014 was ik een alleenstaande moeder met twee puberzonen en had ik een baan als verpleegkundige. Ik wilde alles heel goed doen, maar merkte dat het allemaal best veel was. Ik ging niet langzamer aan doen en kijken welke taken ik kon afstoten…Nee, ik ging juist steeds harder lopen. Tot rennen aan toe. Ik was moe, soms had ik last van duizelingen, sliep minder lekker en had regelmatig thuis een kort lontje.

Totdat ik een keer zat te huilen tijdens een werkoverleg. Mijn leidinggevende vroeg mij de volgende dag: “Gaat het wel goed met je Carolien? Zo ken ik je helemaal niet”.
Die simpele vraag (die ze op het juiste moment stelde) raakte mij. Zoals ik op dat moment leefde wilde, en zo kon ik niet doorgaan.

Het zette me aan het denken

Ik verdiepte me in mindfulness en begon met mediteren. Ik las er veel over en bekeek films en documentaires, oefende en probeerde uit. Gaandeweg leerde ik me te ontspannen, dingen los te laten en te accepteren zoals het was. Ik leerde steeds meer van mindfulness en dat heeft me veel gebracht. 

Nu leef ik veel meer in het hier en nu en kan ik dingen makkelijker daarlaten waar het hoort.

Ik heb een complete acht wekelijkse onlinetraining gemaakt over mindfulness. Hierin heb ik de dingen verwerkt waarvan ik, tijdens mijn eigen leerproces, veel heb geleerd. Het is een praktische cursus met theorielessen, oefeningen, meditaties, leesteksten en luisterfragmenten. Iedere week zit er een werkblad bij. Je kan dit digitaal invullen of je print het uit. Zo heb je aan het einde van de acht weken een mooi naslagwerk voor jezelf met jouw bevindingen erin.

Leefstijl- & vitaliteitscoach en trainer

Ondertussen had ik me ook omgeschoold tot leefstijl- & vitaliteitscoach en trainer en had ik mijn eigen praktijk opgezet naast mijn baan als verpleegkundige. Inmiddels ben ik verzuimadviseur bij een zorgorganisatie in Zeeuws-Vlaanderen. Ik woon samen met mijn vriend en mijn twee zonen staan op eigen benen. Ik heb nog steeds mijn eigen coachpraktijk InZicht Leefstijlcoaching. Ik verzorg persoonlijke coachtrajecten en incompany trainingen.

Voor wie is deze training?

De training is voor iedereen die last heeft van stress, een ‘ontploft hoofd’, emoties die in de weg zitten en voor mensen die het moeilijk vinden om in het hier en nu te leven. 

En natuurlijk voor mensen die geïnteresseerd zijn in mindfulness en niet weten wat mindfulness precies is.

carolien mindfulness

Dit zeggen anderen over de training Mindfulness

Heb je een vraag? Laat het me weten

Contactformulier training mindfulness

Ben jij er klaar voor om je leven te leven op de manier waar jij gelukkig van wordt?

Gratis proefles

Zit je hoofd vol met gedachten die maar niet tot rust komen? Lijkt er geen einde aan je to-do lijstje te komen? Sta je voor je gevoel altijd ‘aan’? Voel je allerlei emoties waar je je geen raad mee weet? Je hebt klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, slecht slapen of zelfs hyperventilatie? En kun je het moment dat je tijd voor jezelf had niet of nauwelijks herinneren?

In de training Mindfulness leer ik je de grondbeginselen van mindfulness zodat je weer dichter bij jezelf komt en ontdekt wat het is om van het leven te genieten. 

Nieuwsgierig naar deze online training waar jij mindful leert omgaan met je gedachten, gevoelens en emoties en te leven in het moment? Vraag nu gelijk de gratis proefles aan!

Proefles Mindfulness
tablet mindfulness training

Geniet van je leven en kom weer dichter bij jezelf

© Mijn Leefstijl Op Recept | Alle rechten voorbehouden