Favorieten

Hier de (affiliate) linkjes naar de boeken, apps, of gadgets die ik wel eens noem. Affiliate betekent dat ik een bedrag(je) ontvang als jij een aankoop doet via mijn link. Jij merkt daar verder niets van. Ik heb hier alleen linkjes staan naar bedrijven waar ik echt mee werk of heb gewerkt en waar ik oprecht enthousiast over ben. 

Boeken ondernemerschap

De kick ass code voor succesvol ondernemen – Veronique Prins 

De E-Myth – Michael E Gerber 

Company of One – Paul Jarvis

The big Leap – Gay Hendricks

The succes principles – Jack Canfield

Boeken over marketing

They Ask, You Answer – Marcus Sheridan

Building a Storybrand – Donald Miller

Als de koning je klant zou zijn – Sydney Brouwer

Invloed, de geheimen van het overtuigen – Robert Cialdini 

 

Software

Voor de mooiste verkooppagina’s en winkelwagentjes gebruik ik Plug & Pay. Ik verkoop sinds kort al mijn producten via deze software en ben echt onder de indruk van het gebruikersgemak en hun klantenservice.

Mijn website en online leeromgeving zijn gemaakt door de mannen van Luidruchtig. Ik ben ontzettend blij met mijn samenwerking met hen. Omdat ik inmiddels meer dan 7000 gebruikers heb, heb ik een online leeromgeving op maat, op basis van Learndash. 

Ga jij beginnen met online trainingen? Dan is het misschien simpeler om te beginnen met de software van Huddle. Hier staat veel al voor je klaar en dat is een groot voordeel als je begint. Het platform biedt geen mogelijkheden voor maatwerk, maar het is de vraag of je dat in het begin nodig hebt. 

Voor geautomatiseerde mails maak ik gebruik van Mailblue. Wil je bijvoorbeeld ook automatische e-mails sturen nadat iemand je weggever hebt aangevraagd? Dan is dit een goed nederlands systeem met een top helpdesk.

Boeken over mindset/ coaching/ moneymindset

Playing Big – Tara Mohr

Get Rich You lucky bitch – Denise Duffield- Thomas

Personality isn’t permanent – Benjamin Hardy

Je moet niks – Heidi Stiegelis

De 7 principes van persoonlijk leiderschap – Stephen Covey

Think and Grow Rich – Napoleon Hill (vertaling Michael Pilarzcyk)

Handig voor in je bedrijf

Ik heb mijn zakelijke rekening bij KNAB. Wil jij bijvoorbeeld net zoals ik met de Profit First methode werken? Dan is deze rekening ideaal, je krijgt 2 rekeningnummers die je voor je inkomsten en uitgaven kunt gebruiken. En verder kun je zo veel mogelijk extra spaarrekening openen voor allerlei verschillende “potjes”. Hier kun je niet direct vanaf betalen, maar dat hoeft ook niet. Ik heb bijvoorbeeld een aparte rekening voor de inkomstenbelasting, voor de BTW, een spaarpot, een rekening voor mijn salaris en uiteraard een winst rekening. 

Ook leuk, zij hebben een speciale Vriendenactie. Als je je aanmeldt als vriend van mij, krijgen we allebei € 25 bonus op onze rekening gestort. Mail me even voor de link.

Ik doe mijn zakelijke administratie met Moneybird. Een heel gebruiksvriendelijk boekhoudsysteem, waar je heel gemakkelijk facturen mee stuurt, via de app je bonnetjes upload, etc. Je kunt het ook gebruiken voor je BTW aangifte. Super handig. Als je deze link gebruikt, krijg een gratis proefperiode van 120 dagen (ipv 60 dagen)

Boeken over productiviteit

Focus Aan/ uit – Mark Tighelaar 

Nooit meer te druk – Tony Crabbe

Altijd Scherp, manage je energie, niet je tijd  – Jim Loehr & Tony Schwarz

Getting things done – David Allen 

Hyperfocus – Chris Bailey

 

Geen boeken, wel briljant om te volgen over productiviteit: Shelley Barendregt van Hashtag Lifegoals. Hele goede trainingen en podcast. Celine Charlotte heeft ook een top training Dubbelproductief.